EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY: MUNTHE & CROQUIS

Til MUNTHEs julefrokost i starten af december, havde vi et fantastisk indslag, som balancerede rigtig godt med den kreativitet, som er iboende hos mange af os. Vi skulle tegne Croquis. Kun ganske få havde prøvet det før, så hovedparten var absolut novicer på denne del af kunstverdenen.

I starten var der en sjov, lidt akavet og fjollet stemning i lokalet. Men Laila, som både er Croquis-model og underviser, var superbehagelig og fantastisk til at få alle til at slappe af. Hurtigt var der skabt en god og afslappet stemning i rummet.

Da vi startede tegne-sessionen, var det helt tydeligt både at se og mærke, at der kom en ro over lokalet. Både stemningen og energien var helt særlig. Nøgenhed, tegning og fokus på detaljer og teknikker, fik alle til at se og opleve kroppen på en ny måde.

Det var på alle måder både en samlende oplevelse, men også en proces, hvor alle fik en lærerig oplevelse og fik udviklet deres ”streg”.

MUNTHEs Croquis session bestod af 4 øvelser, hvor forskellige tegneteknikker – både med blyant og kul – blev afprøvet. Samtidig skulle vi gennemgå forskellige sjove udfordringer. Én af dem gik ud på at både pladser og tegningerne skulle rotere – således at vi hver især overtog en andens tegning for at færdiggøre den.

Ud over at det er skønt at være kreative sammen, så giver et Croquisevent også lidt ekstra røde kinder og stemning i vintermørket. Skitsen på papiret er i fokus og samværet er underholdende. Og som det ses her, så er resultatet jo billedskønt og et fint minde.

Hver uge bringer vi normalt et interview med en kvindelig kunstner. I denne uge har vi valgt at bryde formen lidt, og fortælle om vores egen Croquis-oplevelse.

Følg MUNTHE ART MONDAY HER