EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

Kvindernes Internationale Kampdag 2021

Ilighed med 2020 har MUNTHE i år designet en T-shirt til fordel for Dansk Kvindesamfund.
T-shirten er i 100% økologisk bomuld, designet i et oversize fit og har et smukt print både for og bag. T-shirten koster kr. 499 og kr. 150 går til Dansk Kvindesamfund.

”Jeg har altid ment, at alle aspekter af samfundet, det være sig politik, journalistik, økonomi, forskning, ledelse, bestyrelser, religion m.m. har bedst af, at der er en ligelig fordeling af mænd og kvinder på posterne.
Derfor er dagen i dag vigtig - for at blive ved med at sætte lige ret og lige værd på dagsordenen” – siger Naja Munthe

Og dagen ER vigtig!
Det er den fordi, at der stadig i den grad er brug for at arbejde for en verden med lige muligheder og ligeværd – kulturelt, politisk og for den enkelte. Det seneste år har ligefrem været et livgivende år for ligestillingsdebatten i Danmark. Kvinder turde stå frem – med antipatiske og ubehagelige historier om krænkelser, overgreb og chikane. Der har alt, alt for længe været en misforstået tilgang til, at mænd og kvinder har lige vilkår på arbejdsmarkedet.

En krise, som den vi befinder os i nu, giver paradoksalt nok også en mulighed for at standse op og rent faktisk belyse problemerne.
Diskrimination og vold mod kvinder udspringer af strukturel ulighed. Covid19-krisen har forværret den ulighed og gjort det endnu mere tydeligt, hvor vigtigt det er at der er fokus på de mest udsatte i hele verden. Vi har alle sammen et ansvar.