EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE PÅ CATWALKEN – FW23

Rammerne for MUNTHES FW23 show var vores nye og smukke Christianshavn-adresse, Kuglegården, i København.
MUNTHE flyttede i udgangen af 2022 ind i det nye hovedkontor og showroom, og fra starten af var det oplagt at det forestående show skulle afholdes netop her. Vi havde derfor allieret os med vores kommende overboer og fået lov til at anvende deres endnu-ikke-indflyttede vanvittig smukke og ”rå” lokaler.
Gæsterne blev derfor guidet op på 2. sal i Kuglegården og mødt af et totalt frit udsyn til historiske og nyistandsatte rum – med modeugens længste catwalk. Lige inden showstart blev plastikket hevet af og frem kom en 90 meter lang spejl-runway (i øvrigt ét af modeugens mest sete TikTok videoer), som den bredt castede modelflok begyndte at trave ned ad.

Trods både kulde og blæst var der fuld plade på farveskalaen, da de smukke MUNTHE-gæster fra ind – og udland vovede sig ud. Changerende frakker, lange printede kjoler og todelte herreinspirerede sæt var blot nogle af de styles, som blev spottet på de besøgende.

FW23 kollektionen er (blandt andet) inspireret af Georgia O’Keeffes værker og personlighed. Kurateret ud fra hendes motiver, farver, prints, personlighed og atmosfære. De smukke og slørede linjer, den mangfoldige, men rolige farvepalet, de teksturerede lag og hendes simple påklædning. Alt sammen fortolket og oversat i en tydelig og moderne kollektion.

Overlad det til det danske februar-klima, at hidbringe minusgrader og kold sidevind, men også en skarptslebet vintersol til denne modeuge – og til Copenhagen Fashion Week at stille mere bæredygtige krav. For at komme på show-kalenderen skal man som brand overholde 18 bæredygtige standarder – inklusiv at designe mindst 50% af hver kollektion i certificerede, økologiske eller genanvendelige tekstiler og have et 0-spilds show (ALT skal kunne genbruges igen eller være genbrugt).

FW23 kollektionen er tilgængelig fra juli 2023.