EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

TAG MED OS PÅ SAFARI

Når der skal laves kampagnebilleder af en kollektion, som skal kunne bruges hen over sommeren, men kalenderen siger oktober – så kan det være nødvendigt at tage turen til et lidt varmere sted. Derfor er MUNTHEs Pre Fall 2022 kollektion skudt under den brændende afrikanske sol og i verdens bedste safari-land; Tanzania.

På en safari i Tanzania oplever man en fuldstændig fantastisk smuk og enestående natur, og kommer samtidig helt, helt tæt på Afrikas dyr. Her findes det største antal af vilde dyr i hele verden.

Vi boede og arbejdede ud fra en den skønneste og mest autentiske camp, Kichaka som ligger i det sydlige Tanzania. Kichaka overgår de fleste camps og området er kendt for sin uspolerede natur, få turister og ikke mindst det meget professionelle og behagelige personale, som er en blanding af lokale og uddannede guider. Vores smukke kampagnemodel Lethabo, som oprindeligt er fra en lille afrikansk bush, men bosat i Botswana i det sydlige Afrika, skulle for første gang i sit liv flyve. Det var noget af en oplevelse. Til gengæld var Lethabo særdeles hjemmevant med både klimaet og alle de vilde dyr. Se nogle af billederne fra den smukke Pre Fall 22 kampagne her. Ingen tvivl om at stedet med sit lys, stemning og sin vegetation indfanger kollektionens udtryk på fornem vis. 

PRE FALL 2022